Бизнесменът Мирослав Стамов, чието име нашумя през последните дни, заради

...
Бизнесменът Мирослав Стамов, чието име нашумя през последните дни, заради
Коментари Харесай

Адвокатът на бизнесмена, копал под Главната: Аз не виждам ту...

Бизнесменът Мирослав Стамов, чието име нашумя през последните дни, поради проковане под парцели на Главната, е правил подсилване на остарели британски дворове. Това уточни неговият юрист Борислав Кобуров пред NOVA.

„ Това съставляват, по остарял архитектурен проект, британски дворове. Не съм осведомен механически каква е височината на този вид двор, само че господин Стамов е открил, че има сриване и е почнал строително-монтажни действия за подсилване структурата на фасадата”, сподели юристът.

„ Г-н Стамов е реагирал съответно и е изискал експертно мнение, което е входирано в администрацията. Доколкото виждам, няма тунели, а пропаднал британски двор”, разяснява още Кобуров.

Според кмета на регион „ Централен” Стамов е направил опит да усили размери търговски площи, с цел да ги отдава чартърен. Адвокатът отвърна: „ Не съм уверен, че има такова увеличение, няма такива търговски площи. Нека администрацията си прави работата доста по-добре”, прикани Кобуров.

Юристът и бранител на Стамов беше безапелационен, че достъпът до пространствата е безусловно свободен. Няколко пъти е била осъществена инспекция от представители на полицията и общината, както и НИНКН, като съгласно него никога не може да става за иманярски действия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР