Бизнесменът Кирил Христов, по прякор Принца, е дал много интересно

...
Бизнесменът Кирил Христов, по прякор Принца, е дал много интересно
Коментари Харесай

Принца за убийството на готвача си: Някой бутна ръката ми

Бизнесменът Кирил Христов, по прякор Принца, е дал доста забавно пояснение за убийството на готвача си Никола Колев.Ресторантьорът споделил на проверяващите, че някой бутнал ръката му, до момента в който отварял една от вратите на Аудито на Пламен Копчев, в което към този момент седял Кольо. Така револверът гръмнал и Принца прострелял смъртоносно в региона на гърдите своя чиновник.

„ Стига сте ме преследвали, оставете ме намира! Какво да направя? Станало е, само че не съм желал да го убия. Не спряхте да ме снимате, целият се изпотих”, сподели предприемачът пред Флагман.бг. През цялото време той бягаше от публицистите и даже се скри на различен етаж на Съдебната палата, с цел да не бъде сниман.

Версията на Принца за съдбовната вечер на 17-ти април 2016 година не се изключва от специалистите. Подобна теза изрично е в интерес на отбраната на Христов, която още през цялото време се пробва да промени обвиняването от съзнателно ликвидиране в ликвидиране по несъобразителност.

Според специалистите револверът Зиг Зауер на Христов е със общоприет спусък. Върху него е належащо да бъде прибавен не доста мощен напън, с цел да възпроизведе изстрел.

Според мнението на експертите Принца е гръмнал Никола Колев отблизо разстояние – от 40 до 60 см. Смъртта е настъпила за доста малко време в резултат на остра анемия, породена откакто патронът пронизал белия дроб и средностението, изясни правосъдният доктор доктор Косьо Янков.

Входната рана е малко над гръдната кост, като патронът излиза от подмишничната линия. Проектилът пробил и седалката на колата, където направил 30-сантиметров канал, разгласи през вчерашния ден специалистът от БНТЛ към ОДМВР-Бургас Стоян Стоянов.

Направеният няколко часа след убийството тест отчел умопомрачителните 2,61 промила алкохол в кръвта на предприемача. По думите на вещото лице доктор Параско Парасков това е тежка форма на замайване. Кръвната проба на сутринта посочила единствено 1,15 промила, само че било обикновено организмът в някаква степен да всмуква алкохола с течение на времето, посочи специалистът.

Според разнообразни очевидци Христов пил съвсем през целия ден, а малко преди съдбовния изстрел бил „ осезаемо пиян”. Близките на жертвата пък разкриха, че даже и след убийството Принца траял да употребява алкохол дружно със своя другар Пламен Копчев.

Делото продължава и през днешния ден с още експертизи. Подсъдимият ще даде показания в самия завършек на процеса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР