Бизнесменът Димитър Юнчов заема мястото на новия директор на ЮЗДП

...
Бизнесменът Димитър Юнчов заема мястото на новия директор на ЮЗДП
Коментари Харесай

Представят новия директор на ЮЗДП, съветникът от БСП Банско, Благой Милев

Бизнесменът Димитър Юнчов заема мястото на новия шеф на ЮЗДП Благой Милев в ОБС Банско, където Милев бе консултант от листата на Българска социалистическа партия.Юнчов има частен бизнес в региона в дървопреработвателния бранш, производител е на мебели в Банско.

Новият шеф Благой Милев оглавява Югозападното държавно дружество от през днешния ден, до този миг е ст.лесничей в Горско стопанство Добринище. Благой Милев сяда в стола на дългогодишния шеф Дамян Дамянов, освободен стремително и изненадващо през вчерашния ден, без съответни претекстове и без индикации за идна промяна. " Политическо е освобождението ми, нямам пояснения, имам контракт за ръководство, който изтича след повече от 2 години, изясни Дамянов.

От министерството не дадоха съответни претекстове за освобождението на Дамянов, намекнаха,че се дава път за младежи. Експертизата и опитът в горския бранш обаче са от значително значение, защото проблемите в системата на горите са доста и мъчно решими.

Дамянов се справяше добре, от години работеше против корупцията, провеждайки ротационния принцип на ръководство на горските стопанства, като мярка против корупция в извънредно пропития от сходни практики горски бранш. Всички в ЮЗДП са шокирани от неочакваната промяна. Очаква се през днешния ден новият началник на ЮЗДП да бъде показан публично на състава.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР