Бизнесменът Димитър Василев Маринов, известен в шоу средите като Митьо

...
Бизнесменът Димитър Василев Маринов, известен в шоу средите като Митьо
Коментари Харесай

Пищова кани гаджета на Слънчака, дава 500 лв. за „1 час на колене“

Бизнесменът Димитър Василев Маринов, прочут в шоу средите като Митьо Пищова, кани девойки да му гостуват на Слънчака и им предлага по 500 лева „ Имам апартамент за 4 другарки “, споделя той във видео, споделено в обществените мрежи.

Омари

Митьо Пищова предлага оферта за всички девойки, които желаят да изкарат лесни пари. „ За всички хубави и красиви дами, разположен съм на Слънчев бряг до 15 септември. Безвъзмездно давам 500 лева, само че 1 час на колене. Има риби, омари, раци, нощни заведения на мои разходи “, споделя самият той и прибавя, че апартаментът му е свободен и за 6 девойки, само че единствено в случай че са голи. „ Идвайте, пари има, огромна химикалка 24 см има. Сега е времето, идвайте “, подканва още дамите Пищова.

Автомобил

Димитър Маринов сподели и бял автомобил, с който предлага да вози гаджета в него. „ Тази кола ще ви вози до всички нощни заведения. Плажове също ви обезпечавам “, показа звездата в друго клипче. Под постовете заваляха доста мнения, свързани както за визията на Митьо, по този начин и за думите, които споделя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР