Бизнесменът Александър Сталийски разпространи позиция до медиите, в която заявява,

...
Бизнесменът Александър Сталийски разпространи позиция до медиите, в която заявява,
Коментари Харесай

Бизнесменът Александър Сталийски: Не познавам господин Станислав Трифонов и господин Тошко Йорданов и нямам никакви взаимоотношения с тях

Бизнесменът Александър Сталийски популяризира позиция до медиите, в която декларира, че не познава Слави Трифонов и Тошко Йорданов, каквито изказвания изрази обществено отцепникът от Има Такъв Народ Радостин Василев.

" Във връзка с излъчена конференция на Радостин Василев и споменаването на моето име в нея, бих желал да ви срещна със своята позиция. Не познавам господин Станислав Трифонов и господин Тошко Йорданов и нямам никакви взаимодействие с тях.

Не познавам господин Кирил Петков и господин Радостин Василев и нямам никакви взаимодействие с тях. Недоумявам за какво името ми се употребява за оправдаване на политически действия ", акцентира предприемачът.

" Повече от 10 години разнообразни политици използват името Александър Сталийски за реализиране на политически цели посредством мятане на несъстоятелни изказвания в медийното пространство, за което повеждам правосъдни каузи и няма да спра да го върша. Един от тези политици е Иво Мирчев.

Тъй като в свое изказване Ивайло Мирчев ме упреква в осъществяване на закононарушения, подадох надлежна тъжба до Софийска районна прокуратура. Предявих и правосъден иск по чл.45 от Закон за задълженията и договорите против Ивайло Николаев Мирчев ", написа Сталийски в позиция до Българска национална телевизия.

" Прави усещане, че в тази ситуация " Хиполенд ", в който безпричинно бях забъркан, медиите просторно отразиха опцията инспекциите във веригата да са политическа принуда. В случая с ресторант 101, в който още веднъж съм замесен Радостин Василев споделя, че е видял фотографията си в тоалетната на заведението и е споделил на премиера Петков да изпрати Национална агенция за приходите.

От медиите разбрах, че съдът е оповестил затварянето на ресторанта за нелегално ", показва той. " Относно спекулациите, че съм притежател на ресторанта, бих желал да уточня, че аз навестявам постоянно това заведение, както и доста други в качеството си на клиент ", разяснява Александър Сталийски.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР