Бизнесдамата Ваня Червенкова се готви да постави своеобразен национален рекорд.

...
Бизнесдамата Ваня Червенкова се готви да постави своеобразен национален рекорд.
Коментари Харесай

Ваня Червенкова с опит за рекорд

Бизнесдамата Ваня Червенкова се готви да сложи самобитен народен връх. Поводът е нейният безспорен бестселър, а точно втората й книга " Кодово име: Живот ".

Книгата, която безусловно взриви пазара ще има своята " втора премиера ". Тя ще се случи под формата на Национално турне. За първи път създател подхваща толкоз огромна обиколка на цялата страна. Първият стадий от нея ще се случи още тази събота 14 април. Тогава Ваня ще посети като специфичен посетител книжарниците " Ciela " в пет от най-големите български градове - Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Русе.

Във всяка от тях тя ще се срещне персонално със своите читатели, а към този момент над 2000 души са декларирали авансово предпочитание да получат персонален подпис от писателката. Простата аритметика демонстрира, че за по- малко от 24 часа тя ще пропътува над 1200 км. в цялата страна. Това обаче е единствено началото на самодейността, тъй като на 20 и 21 април следват Велико Търново, Плевен и Габрово.

Мащабът на националното турне потвърждава, че точно " Кодово име: Живот " е абсолютният шлагер на този сезон, за разлика от други книжни " кандидати " с аматьорски продажби и " минималистични " сбирки, наподобяващи платена аудитория в риалити шоу.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР