На 17 юни 2024 година в НЧ Съзнание 1894“

...
На 17 юни 2024 година в НЧ  Съзнание 1894“
Коментари Харесай

Летни занимания за децата в село Асеновци

На 17 юни 2024 година в НЧ „ Съзнание 1894 “ село Асеновци беше първото събиране на децата, които ще вземат участие в летните читалищни занимания. До 15-ти август всеки понеделник, сряда и петък от 10 часа ще се организират разнообразни занимания с деца от 6 год. до 14 год.

 Летни занимания за децата в село Асеновци

Предвидили сме с изключение на тихи игри и игри навън да се занимаваме и със спорт, музика и танци и приложно изкуство. Имаме подписан контракт за съдействие със СОНК СТАРТ гр. Левски, които и тази година ще ни посетят и ще научат децата на нещо ново и новаторско. Закупили сме доста материали/ тетрадки, химикали, дъски за писане и ред други неща/.

 Летни занимания за децата в село Асеновци

Специални благодарности на МКБППМН гр. Левски и г- жа Илияна Александрова- секретар, които ни подариха доста игри и материали за заниманията.

 Летни занимания за децата в село Асеновци

Като за първо събиране избрахме да играем, да се състезаваме, да пеем и релаксираме след довеждане докрай на образователната година. Очакваме още деца, които не можаха да участват на първата колекция.

Благодарим на родителите за доверието в нас!

Благодарим на децата за концепциите и страстите, с които ни зареждат и с които се връщаме дружно с тях в детските си години!

Заповядайте, скъпи деца в читалището!

Заедно ще прекараме едно радостно, занимателно и щастливо лято!

 Летни занимания за децата в село Асеновци

Петранка Стефанова- секретар

НЧ „ Съзнание 1894 “ с. Асеновци
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР