Бизнесдамата Десислава Ванн, чийто Ролс-ройс е обявен на търг от

...
Бизнесдамата Десислава Ванн, чийто Ролс-ройс е обявен на търг от
Коментари Харесай

Пловдивско ЧСИ продава и “Харли Дейвидсън“, собственост на бизнесдамата с “Ролс-Ройс“-а

Бизнесдамата Десислава Ванн, чийто " Ролс-ройс " е разгласен на търг от пловдивския частен правосъден реализатор Драгомира Митрова, ще би трябвало да се елементарни с още едно първокласно транспортно средство. ЧСИ-то е оповестило още един търг за имущество на Ванн. Този пък обект е мотоциклет от първокласната марка " Харли Дейвидсън ", модел XG750 /STREET 750/ от 2015 година. 
Прочетете още
Моторът е разгласен на първоначална цена от близо 16 хиляди лв., само че категорично е посочено, че липсва контактният ключ за мотора. 

Дали ще има искащи да закупят харлито ще стане ясно след приключване на периода на търга, който е до 16 март 2023, а ден по-късно предстои отваряне на офертите в Районен съд Пловдив. 

Междувременно тече търг за обществената продажба и на автомобил " Ролс-Ройс ", благосъстоятелност на бизнесдамата. И двете транспортни средства са с бургаска регистрация, където се намира и седалището на компанията на Ванн. С парите от продажбата на имуществото 

Както  TrafficNews  заяви, бизнесдамата Десислава Ванн е съучастник във компанията " Бостън Прайвит Инвестмънтс " ООД със седалище в Бургас, а до скоро е била и шеф на " Ванн Ентитис " ЕООД. Няма еднопосочна информация с какво се занимава компанията ѝ, само че съгласно информацията Търговски указател предметът на активност е вътрешна и външна търговия, консултантска активност и услуги, туристическа активност, комерсиално ходатайство, маркетинг, реклама, дизайн, продуцентска и издателска активност, както и всяка друга активност, която не е неразрешена със закон. 

Десислава е родена в България през 1972 година, само че е гражданка на Съединени американски щати и непрекъснатият ѝ адрес е в Тексас. Тя е женена за американеца Джон Ванн, роден в Джорджия, който е близо 25 години по-възрастен от нея. Джон е и съучастник на Десислава в българската компания. По информация на  TrafficNews  двамата са в развой на разлъка. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР