Бизнесът се чувства застрашен от потенциално вдигане на данъците още

...
Бизнесът се чувства застрашен от потенциално вдигане на данъците още
Коментари Харесай

Ще увеличи ли данъците бъдещото правителство

Бизнесът се усеща заплашен от евентуално повдигане на налозите още от идната година. Евентуалното нарастване ще докара до редица проблеми.

Като най-важни задания за новите във властта бизнесът слага въвеждането на еврото, пълноправното участие в Шенген, както и преосмисляне на уговорките към „ зелената договорка ”. Това включва намаляването на вредите излъчвания и затварянето на предприятия, както и нови такси, които ще вдигнат цените на горивата.

Всяка компания мъчно би могла да възнамерява без ясна посока на страната. Бизнесът упорства министрите в идващия кабинет да намерят специалисти. „ Да разчитат на необятна общественост от способени хора, които могат да предложат работещи решения ”, сподели пред Нова тв Иван Велков от Българската стопанска камара.

В старозагорско дружество, което попада в графата дребен и междинен бизнес споделят, че просто оцеляват, без помощ от страната. „ Минават години до момента в който излязат разрешителни за градежи, за ток, за води. Ако може най-малко в тази тенденция страната да помогне нещо, би било добре ”, сподели Милен Узунов, шеф на предприятието.
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР