Бизнесът иска край на политическия рекет, а през последните три

...
Бизнесът иска край на политическия рекет, а през последните три
Коментари Харесай

Радан Кънев: Бизнесът иска край на политическия рекет

Бизнесът желае завършек на политическия рекет , а през последните три години заради комплицираната политическа обстановка, той нямаше по какъв начин да се организира. Toвa съобщи в студиото на Би Ти Ви евродепутатът Радан Кънев.

Избирателите на ПП-ДБ са разочаровани от общото ръководство с ГЕРБ, като и от обстоятелството, че не всички министри от кабинета, които сякаш бяха определени от ПП-ДБ, се оказа, че не са такива. 

Той съобщи, че върховенството на закона не съществува в България от 9 септември 1944 година, а даже и от 19 май 1934 година, когато с боен прелом е суспендирана конституцията.

Според него изборите са били провокирани от тези, които желаят да върнат политическия рекет. Евродепутатът е уверен, че комплицираната политическа обстановка през последните години не е разрешавала този политически рекет, защото политическите субекти се управляват взаимно.

Радан Кънев вижда огромен проблем в българския бранш сигурност. Според него има деградирадация във образуването на фрагменти в българската система на Министерство на вътрешните работи и на прокуратурата.  Те се занимават с политически пиар, а не с следствие на закононарушения, уверен е той, заявайки, че това в действителност е " офанзива против жителите, които желаят да живеят добър европейски живот ".

Според него материалите с които се реализират компроматните офанзиви против ПП-ДБ са изтекли от службите или от прокуратурата.

Той е уверен, че ще бъде част от листата за претенденти за Европейския парламент , тъй като е повдигнат за претендент от своята партия " Демократи за мощна България ". Той съобщи, че няма искания на кое място ще бъде в листата и е уверен, че евродепутатите на обединението ще бъдат посочени с преференции от гласоподавателите.
 Ревизоро вижда троянски коне в кабинета Главчев
Ревизоро вижда троянски коне в кабинета Главчев

Няма време за промяна на хора в Митниците, разяснява той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР