Бизнес от Израел влиза във Варненско и ще строи малко

...
Бизнес от Израел влиза във Варненско и ще строи малко
Коментари Харесай

Мощен бизнесмен от Израел строи малък град край Варна

Бизнес от Израел влиза във Варненско и ще строи малко градче с еднофамилни къщи.

Комплекс от десетки еднофамилни жилищни здания следва да бъдат построени в с. Бенковски, Община Аврен, Област Варна. Инвестиционното предложение е на компания на жител на Израел и е входирано в РИОСВ-Варна, видя Economic.bg.

Компанията, която желае да построи комплекса, е записана през 2010 година във Варна. Едноличен притежател на капитала и шеф на компанията е Шай Гениш от Израел, съгласно Търговския указател.  

Уведомлението за капиталово предложение подлежи на публично обсъждане в период от 14 дни, считано от 9 април 2024 година, излиза наяве от информация на уеб страницата на Регионалната ревизия по околна среда и водите – Варна.

Предстои да бъде направена и екологична оценка на капиталовия план.

Бъдещият комплекс ще бъде с размер 19000 кв. м, а селото, където ще бъде построен комплекса, се намира на към 3 км от основния път Бургас – Варна.

Шай Гениш взе участие в ръководството на още няколко компании, занимаващи се с недвижими парцели. Той е бил съучастник във варненска компания, която е учредена през 2011 година и се занимава с покупка, градеж и обзавеждане на недвижими парцели. През 2014 година обаче Гениш е премахнат като съучастник и шеф и компанията се поема от Йосеф Бахар, който става едноличен притежател на сдружението.

Шай Гениш взе участие като съучастник с дял от 1200 лева и в друга компания която също се занимава с покупка, градеж и обзавеждане на недвижими парцели.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР