Бизнес делегация от гр. Ербил, Република Ирак посрещнаха днес заместник-

...
Бизнес делегация от гр. Ербил, Република Ирак посрещнаха днес заместник-
Коментари Харесай

ХТПП доведе в Хасково бизнесмени от Ирак

Бизнес делегация от гр. Ербил, Република Ирак посрещнаха през днешния ден заместник- регионалните шеф на Хасково Виолета Желева и Мартин Узунов. Българо-иракският бизнес конгрес се организира в зала „ Марица “, а делегацията е по покана на Хасковската търговско-промишлена палата (ХТТП). Целта на форума е разискване на нови благоприятни условия за вложения и подкрепяне основаването на нови бизнес контакти.

Делегацията бе предвождана от Ибрахим Мохамед Канби Базаз, заместник- ръководител на Търговско-промишлена палата в Ербил. Иракските предприемачи демонстрират интерес за срещи с компании от района, които се развиват в областта на земеделието, машиностроенето, строителството и възобновимата сила. Също по този начин те се интересуват и от хранително-вкусовия отрасъл.

Над 33 000 компании развиват бизнес в Ербил, стана ясно на форума. Гостите приветстваха българските компании също да отворят свои представителства там. “Ние сме подготвени да си сътрудничим с Вас и да си оказваме помощ в развиването на бизнес връзките. Има особено законодателство по отношение на непознатите вложения у нас. Законът за непознатите вложения е основан, с цел да обслужва и улеснява представителствата на непознатите компании. Най-главното, което би трябвало да се подчертае, е че също по този начин налог облага може да бъде отложен във времето до 10 година “, изясни господин Ибрахим Мохамед Канби Базаз.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР