Възможно е да има правителство в този парламент и ние

...
Възможно е да има правителство в този парламент и ние
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Възможно е да има правителство в този парламент без ГЕРБ и ДПС


Възможно е да има държавно управление в този парламент и ние декларирахме вероятната съгласно нас формула: 125 мандата са тези, които са разнообразни от тези на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Една причина за апатията на гласоподавателите е, че има две партии, които се явяват сериозен проблем за действието на политическата система, и това са ГЕРБ и Движение за права и свободи. На тези избори има отлив от над 500 хиляди души гласоподаватели. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред президента Румен Радев, който през днешния ден продължава с консултациите преди връчването на първия мандат за сформиране на постоянно държавно управление. Костадинов няколко пъти даде да се разбере, че групировката му упорства третият мандат да бъде даден на нея.

Лидерът на " Възраждане " означи, че гласоподавателите на ПП-ДБ не можаха да простят колаборацията им с ГЕРБ. " Сега е моментът да покажем, че страната може да се ръководи без ГЕРБ и Движение за права и свободи ", безапелационен е той.

" ПП-ДБ или ръководят в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи, или подаряват властта на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", съобщи още той.

Костадинов кагегорично сподели, няма да поддържат държавно управление на малцинството, каквото оферират от ГЕРБ. Той прикани всички останали партии, като се изключи ГЕРБ и Движение за права и свободи, да намерят сили, да преглътнат егото си да седнат на диалози.

" Да вършим разлика сред предпочитание и опция ", отвърна от своя страна президентът Радев. По думите му „ Възраждане “ би трябвало да приказват с политическите сили и чак тогава може още веднъж да седнат да беседват.

Формулата на настоящия парламент я зададе българският гласоподавател, който вкара в Народното събрание повече партии, които да не желаят да ръководят с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тези две партии на процедура би трябвало да се преглежда като негласна коалиция, в която все по-силна роля играе Движение за права и свободи, а ГЕРБ стават младши сътрудник.Видяхме през вчерашния ден, че Борисов не изглеждаше щастлив, че ще предлага държавно управление. Може би и той осъзнава все по-голямата си взаимозависимост.

От " Възраждане " настояха президентът да свика КСНС във връзка избора на нов български патриарх. " Очевиден е опита БПЦ да бъде сложена под една или друга взаимозависимост и да се трансформира в частица от проекта за осъществяването на една пълзяща украинизация в България ".

 

 

Водили сме диалози със знакови хора от ПП-ДБ и ще продължим да водим диалози с тях. Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов след консултациите при президента Румен Радев, съобщи БГНЕС.

Според Костадинов има два разновидността за държавно управление, което да изключи ГЕРБ и Движение за права и свободи или държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи, които ще изключат тока на политическата система в България.

„ Борисов ще е младши сътрудник на Пеевски. Движение за права и свободи сепарира обособените райони в България, в които имат цялостната власт. Или ПП-ДБ одобряват разновидността да разсъждават за общ кабинет с консенсусни фигури за България, или подаряват властта на ГЕРБ и Движение за права и свободи “, акцентира Костадинов.

Той съобщи, че министър председателят би трябвало да бъде консенсусна фигура, която да бъде призната от всички партии. Костадинов съобщи, че в случай че третият мандат не бъде при тях, само че предлаганото бъдещо държавно управление изключва ГЕРБ и Движение за права и свободи, те са подготвени да беседват.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР