Биячите от магистрала „Тракия” са нападнали шофьора, който пътувал с

...
Биячите от магистрала „Тракия” са нападнали шофьора, който пътувал с
Коментари Харесай

Битият на Тракия нападнат, защото карал бавно

Биячите от автомагистрала „ Тракия” са нападнали водача, който пътувал с бременната си другарка, тъй като е карал постепенно и пречел на придвижването. Това излиза наяве от известие на прокуратурата, която разгласи, че нападателят, 57-годишният Цветан П., е притеглен като обвинен за непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, и за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди.

Брат му Петър П. е настанен в болница и му следва оперативно лекуване, поради което не е притеглен като обвинен към сегашния миг.

Двете коли се движели в посока към София. В региона на Карловския надлез обвиненият Цветан се подразнил, че лидерът на лекия автомобил Opel се движел по-бавно и му пречел на придвижването, заради което решил да се саморазправи с него. Обвиняемият Цветан го изпреварил, засякъл му пътя и го принудил да спре.

Без да бъдат провокирани, Цветан и Петър нанесли удари с юмруци по главата и тялото на другия водач, който при опит да се отбрани блъснал в лицето Петър.

Изготвена е съдебно-медицинска експертиза, съгласно която не са открити забележими следи от травматични увреждания по лицето и тялото на 20-годишната жена. Тя е декларирала в показанията си, че ѝ е бил нанесен удар с пестник в региона на корема, което не е доказано от откритите по делото очевидци.

Продължават следствените дейности за изясняване дали е било упражнено принуждение по отношение на дамата. Установено е, че потърпевшият водач е с лека телесна щета – разкъсно-контузна рана на главата.

Цветан П. е арестуван за 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. До момента той е осъждан за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди, като му е било наложено условно наказване „ отнемане от независимост “ с изпитателен период, в който е осъществено сегашното действие.

Районната прокуратура в Пловдив приканва жителите, които имат информация по случая, да се свържат с проверяващите органи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР