Биячът на 21-годишния Християн Пендиков Илия Спасески не е получил

...
Биячът на 21-годишния Християн Пендиков Илия Спасески не е получил
Коментари Харесай

Сигнал до Lupa.bg: Биячът на Християн Пендиков не страда от тромбофлебит, не си е вкъщи, а по заведения

Биячът на 21-годишния Християн Пендиков Илия Спасески не е получил тромбофлебит. Диагнозата му е подправена и му е сложена, с цел да се протака делото му. Един ден преди правосъдното съвещание той е посетил доктор, който му е издал болничен за съмнителното заболяване. Това написаха до Lupa.bg българи в РСМ, които са видели Спасески в заведение в Охрид.

Илия Спасески е на 24 години. Той е професионален играч по жиу-жицу и е член на клуба по карате в Охрид „ Кун-су-то ”. Именно по тази причина е необичайно, че страда от тромбофлебит.

„ Според мен, Спасески се пробва да избяга в чужбина. За това и юристът му е изискал да се вдигне възбраната му да пътува зад граница. Използвал е диагнозата, с цел да бъде пуснат. Когато бъде наказан, присъдата би трябвало да е ефикасна, защото към този момент има условно наказване за опиати. РСМ е разрешила на 300 наказани нарушители да избягат. Така че всичко е в ръцете на съда за Спасески ”, разяснява Виктор Стоянов от фондация „ Македония ”.



Християн Пендиков

Християн Пендиков се яви през днешния ден на съвещанието по делото за побоя над него. Адвокатът на подсъдимия Илия Спасески показа болничен лист за 15-дневно лекуване и заявява, че клиентът му си е у дома. Болничният е от 11.07.2023 година с диагноза тромбофлебит.

Защитникът на Спасески изиска да му бъде вдигната възбраната да напуща страната, с цел да може клиентът му да се лекува отвън Северна Македония.

Адвокатът на Пендиков - Стефан Камишевски разяснява, че който се усеща почтен, би следвало да се явява пред съда, с цел да може най-бързо да се потвърди неговата непорочност.

Борче Ангелов, вторият обвинен за побоя на Християн Пендиков, не се е явил за различаване. Разпознаването е наложително, с цел да може Ангелов да бъде притеглен като обвинен. Сред това прокуратурата в Охрид би трябвало да реши, дали Ангелов ще бъде причислен към делото, което е против Илия Спасески като втори обвиняем или ще бъде съден в настрана дело.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР