Бившият зет на кралица Летисия, който беше женен за сестра

...
Бившият зет на кралица Летисия, който беше женен за сестра
Коментари Харесай

Испански бизнесмен твърди, че е бил таен любовник на кралица Летисия

Бившият шурей на кралица Летисия, който беше женен за сестра й Телма, направи сензационно изказване, че е имал връзка с кралицата, след като тя се омъжи за краля на Испания. 

Испанският предприемач Хайме дел Бурго твърди, че има доказателства, че е имал връзка с испанската кралица Летисия. Преди това Хайме беше женен за сестрата на Летисия, Телма Ориц.

Бившият шурей на кралица Летисия сензационно съобщи, че е имал връзка с кралската персона, преди да се ожени за сестра й Телма, и показа невиждано до момента изображение като „ доказателство “ за тяхната романтика, пише Daily Mail.

Хайме дел Бурго, на 53 години, който сега живее в Обединеното кралство, неотдавна взе участие в книга за испанските кралски особи, в която той твърди, че те към момента са имали сантиментална връзка след сватбата на Летисия с крал Фелипе през 2004 година

Предприемачът, който твърди, че е излизал с Летисия, когато тя се среща с крал Фелипе, показа като „ доказателство “ селфи без дата, което 51-годишната кралица направила в огледалото в банята си по време на една от бременностите си.
 кралица летизия Снимката, която Летисия сякаш е изпратила на Хайме 
В селфито кралицата може да се види с черна пашмина, за която Хайме твърди, че му е принадлежала, а също по този начин е написал известие, за което се твърди, че му е изпратено от испанската кралица.

Пишеше: " Скъпа, нося твоята пашмина. Все едно те усещам до себе си. Тя ме прегръща. "

Потребителите на обществените мрежи се съмняват, че фотографията на Летиция въобще може да значи нещо. След това Хайме изтри своя X акаунт.

Говорител на испанското кралско семейство сподели: „ Нямаме коментар по този въпрос “.

Това идва единствено седмици откакто Хайме, който беше женен за сестрата на Летисия Телма от 2012-2014 година, излезе с поредност от статии за връзката си с кралицата в новата книга на журналиста Хайме Пеняфиел „ Летисия и аз “.

Говорейки пред El Cierre Digitial, 91-годишният създател сподели, че Летисия е била „ огромната обич “ на Хайме дел Бурго и връзката на двойката се е трансформирала в „ ужасно другарство “, откакто тя е имала сантиментална връзка с крал Фелипе.

Испанските медии оповестяват, че Хайме дел Бурго, синът на политика Хайме Игнасио дел Бурго, е възнамерявал да предложи брак на Летисия, когато тя афишира, че ще се срещне с бъдещия крал в градината на хотел Риц в Мадрид.

След като годежът им беше разгласен през 2003 година, Летисия, която се разведе с първия си брачен партньор през 1999 година, помолила Хайме да бъде очевидец на сватбата им.

В книгата хипотетичният някогашен ухажор на Летисия разказва Фелипе като " добродушен човек " и даже споделя, че е имал " страхотни другарства " с членове на кралското семейство.

Джайм обаче твърди, че към момента е имал сантиментална връзка с Летисия даже след сватбата й през 2004 година и споделя, че е запазил „ фотоси, видеоклипове “ и текстови известия като доказателство.

В книгата Хайме твърди, че Летисия му прошепнала, че го обича през 2010 година, до момента в който лежали в хамак до басейна в дома й.

След това Джайм твърди, че те са „ подхванали стъпки напред, с цел да получат независимост “, което включва търсене на правни препоръки и търсене на недвижими парцели в Съединените щати. Дори се твърди, че са желали да имат дете благодарение на сурогатна майка в Лос Анджелис.

Въпреки това, през август 2011 година, съгласно Хайме, Летисия ненадейно прекратила връзката им, когато му се обадила и споделила: „ Не можем да продължим да се виждаме “.
 Кралица Летисия, крал Фелипе Кралят и кралицата на Испания Снимка: royalportraitsgallery.com
На идната година той се дами за по-малката сестра на Летисия Телма Ориц, която преди е служила в градския съвет на Барселона.

През 2012 година двойката се реалокира в Ню Йорк, с цел да стартира брачния си живот, само че Телма се върна в Барселона същата година и разгласи раздялата си през 2014 година

Първоначалните опити на двойката да се разведе бяха потиснати от бащата на младоженеца, Хайме Игнасио дел Бурго, който сподели пред съда, че синът му и Телма желаят да дадат още един късмет на брака си.

Телма към този момент е омъжена за ирландския юрист Гавин Бонар и двойката посрещна първото си дете през октомври 2021 година

Междувременно Хайме се дами наново за шведската адвокатка Лусия Диас Лильестрьом.

Преди да срещне Фелипе, Летисия беше омъжена за учебния преподавател по литература Алонсо Гереро Перес, който беше с девет години по-възрастен от нея.

Двойката се дами през 1998 година след десетгодишен разказ. Двойката се среща, когато бъдещата испанска кралица е единствено на 16 години. Те се женят на гражданска гала в Алмендралехо, Бадахос, само че се развеждат на идната година.

По времето, когато среща бъдещия си брачен партньор Фелипе през 2002 година, Летисия работи за известния ефирен канал 24 Horas.
 Кралица Летисия, крал Фелипе Кралят и кралицата на Испания Снимка: Getty Images
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР