Бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков е подал оставка от

...
Бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков е подал оставка от
Коментари Харесай

Мирослав Ненков: Ген. Мутафчийски ми забрани да изказвам мнението си, напуснах ВМА

Бившият здравен министър доктор Мирослав Ненков е подал оставка от Военномедицинска академия (ВМА), откакто е приканен от шефа на болничното заведение доктор Венцислав Мутафчийски да приключи медийните си изяви.

Това съобщи самият доктор Ненков в изявление пред Дарик радио.

" Подадох оставката си от Военна болница, тъй като ми не разрешиха да изричам мнението си. Лиших се от това самичък, с цел да имам правото да кажа, че нашият президент наподобява на съветски военачалник, че министър председателят Борисов е манипулатор, че основният прокурор е слаб артист - неща, които аз мисля ", съобщи някогашният здравен министър.

" Ген. Мутафчийски ми сложи изискване да спра да се явявам по медиите, другояче ще има последици. И аз направих това, което считам, че е редно - подадох си оставката от болничното заведение. За мен това е доста мъчно нещо, тъй като в болничното заведение, която напуснах, работих с прелестни сътрудници, чудесни хора, брилянтни експерти, и изкарвах добър приход. Лиших се от това нещо самичък. Не ме е принуждавал да напусна, това си е мое решение. Възприемам го като " принудително ", тъй като не съм го желал ", споделя той в последното си предаване на " Дарик " от 26 май.

" Ген. Мутафчийски направи по този начин, че аз да напусна, само че този мишок, който му църка в ушенцето, ще направи нещо друго - не толкоз прелестно за него самия ", сподели още медикът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР