Бившият защитник на водеше тима в гостуването на , замествайки

...
Бившият защитник на водеше тима в гостуването на , замествайки
Коментари Харесай

Бонера: Първото място на Милан не е случайно - работим много, за да сме тук

Бившият бранител на водеше отбора в гостуването на, замествайки, който е под карантина. " Росонерите " реализираха скъп триумф с 3:1, а още веднъж беше над всички и вкара два от головете. Шведът обаче се контузи, а Бонера съобщи, че е рано да се вършат прогнози за това дали и какъв брой време ще почива ветеранът.

" Все още нямаме информация. Изглежда като мускулна контузия, само че би трябвало да изчакаме няколко дни, с цел да разберем дали е съществено ", изясни Бонера.

" Победата е доста значима за нас. Тя демонстрира, че сме на прав път, само че е прекомерно рано да приказваме след осмия кръг какво може да се случи през май. Говорих с Пиоли незабавно след мача и той беше в действителност щастлив, даже видя момчетата в съблекалнята. Разполагаме с превъзходен тим и желаеме да останем на върха колкото се може повече. Това не е проблясък, ние работим от много време, с цел да стигнем дотук ", съобщи някогашният италиански национал.

" Миналото ни е научило да не подценяваме нито един противник. Наполи също е мощен тим. Остават обаче доста мачове и е рано за гръмки изявления. Някои от тимовете вложиха доста пари за да завоюват купата. Нашата тактика не е да гоним бързи резултати, само че пък растем от мач на мач и това може да се окаже огромно преимущество ", акцентира Бонера.

" Имаме огромно усъвършенстване в настройката за мачовете, играчите влизат в тях оптимално съсредоточени. Никой не ни задължава да печелим всеки мач. Искаме обаче непрекъснато да се развиваме и да ставаме по-добри като тим ", добави Даниеле Бонера. Серия А 8 кръг, неделя 22 ноември  Наполи 1:3краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР