Бившият защитник на ЦСКА (Москва) и Манчестър Юнайтед Неманя Видич

...
Бившият защитник на ЦСКА (Москва) и Манчестър Юнайтед Неманя Видич
Коментари Харесай

Неманя Видич обяви съратниците си, с които иска да управлява сръбския футбол

Бившият бранител на ЦСКА (Москва) и Манчестър Юнайтед Неманя Видич показа екипа си, с който ще нападна поста на президента на Футболния съюз на Сърбия. Бившият капитан на националния тим на Сърбия показа пред медиите хората, с които желае да ръководи, като някои от тях са и добре познати в България, или пък работили в разнообразни интервали в нашата страна.

Видич е подготвен с хората, които ще бъдат вицепрезиденти. Това са Бранко Милотинович, известният арбитър Милорад Мажич, Петър Йованович, както и Славолюб Муслин. Мажич сега е началник на Съдийската комисия на Футболния съюз на Кипър. Милотинович е прочут сръбски паралия, човек с пари и бизнеси в страната. Човекът започва компанията си Нордеус с още двама съдружници и се хвърлят в бизнеса с видеоигри. Дебютната игра на студиото е Top Eleven Football Manager, безвъзмездна игра за симулация на ръководство на обществен футбол. След това стартира да влага в други сфери, а наскоро той обществено разгласи поддръжката си за Видич и ги прикани дружно с Данко Лазович да се захванат и да повдигнат футбола в Сърбия на още по-високо равнище.

Името на Муслин няма потребност от показване, като с изключение на в Левски (София), е бил отпред на националния тим на страната, треньор във Франция, Белгия, Русия и два пъти на Цървена звезда. Четвъртият евентуален вицепрезидент Петър Йованович е ръководител на УС на Райффайзен Банк-Сърбия.

Видич показа и хората, които ще влязат в новия Борд на федерацията, като измежду тях е и някогашният бранител на Славия Раде Тодорович. Тодорович сега се занимава с организация на детски шампионати и оказва помощ за развиването на дребни школи да бъдат допустимо най-стабилни, главно в родния си град Кралево.

Другият претендент за поста ръководител на Футболния съюз на Cърбия е легендата Драган Джаич. В момента на 76 години, фамозното ляво крило на Цървена звезда се радва също на солидна поддръжка. Изборите за президент на ФСС ще се проведат на 14-и март в базата на локалната централа в Стара Пазова, оповестява Българска телеграфна агенция.
 Саша Илич даде поддръжката си за легенда на безконечния противник
Саша Илич даде поддръжката си за легенда на безконечния противник

" Видич е роден да ръководи сръбския футбол "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР