Бившият защитник на Черно море (Варна) Влатко Дробаров по всяка

...
Бившият защитник на Черно море (Варна) Влатко Дробаров по всяка
Коментари Харесай

Бивш защитник на Черно море ще продължи кариерата си в Босна и Херцеговина

Бившият бранител на Черно море (Варна) Влатко Дробаров по всяка възможност ще укрепи ФК Сараево от Босна и Херцеговина, оповестява портала sportsport.ba.

Работи се по привличането на 29-годишния централен бранител от Република Северна Македония Влатко Дробаров, който е свободен сътрудник след приключването на контракта му с Черно море (Варна), написа изданието.

Дробаров дойде във Варна през 2020-а година, като за два сезона записа 48 мача и 2 гола. Преди това е играл в шампионата на Индия, като и в Мексико, Армения, Саудитска Арабия, а също по този начин и в родината си за Вардар (Скопие), Беласица (Струмица), Тетекс (Тетово).
 Любопитно: Освободен от Черно море укрепва Спартак (Варна)
Любопитно: Освободен от Черно море укрепва Спартак (Варна)

Сами ел Анаби прави съществено предателство

Според други босненски медии пък договорката е действителен факт, а също по този начин отразена и в портала Transfermarkt.

Още един състезател, който се представяше до неотдавна по българските терени, ще играе за ФК Сараево. Това е Фране Чиряк - хърватски нападател, който не получи доста шансове за изява в Локомотив (София).

Въпреки че е един от богатите тимове в Босна и Херцеговина, ФК Сараево остана на 4-о място през миналия сезон в локалното състезание. Това наложи и треньорска промяна, като отпред на тима застава Феджа Дудич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР