Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов хвърли бомба в ефира,

...
Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов хвърли бомба в ефира,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Севда ТВ диктува политиката в ГЕРБ

Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов хвърли бомба в ефира, като разгласи, че има изострен разкол в парламентарната група на ръководещата партия и че цялата политика в нея се диктувала не от премиера Бойко Борисов или от шефката й Даниела Дариткова, а от... пиарката на министър-председателя Севделина Арнаудова.
В изявление за уеб страницата "Факти " Цветанов разкри, че в коридорите на Народното събрание преди излизането на депутатите в годишната им почивка имало доста съществено напрежение. Бившият Министерство на вътрешните работи началник се пробва да цепи ПГ на ГЕРБ, а с думите си през вчерашния ден той удостовери, че има "свои " хора в нея, които го осведомят за протичащото се.
"Около Борисов пиарите са водещ фактор за политиките. Няма да скрия, че има напрежение сред пиара (визира Севделина Арнаудова - б.р.) и парламентарната група. Не политиците, не депутатите, не шефът на ПГ и зам.-председателите дефинират държанието и политиките на ГЕРБ, а това вършат телефонните диалози на пиарите. Това са хора, които нямат нужния потенциал и опит, а гледат единствено да запазят позициите си, като споделят единствено положителните вести на Борисов ", твърди Цветанов.
Иначе самопровъзгласилият се за евроатлантик №1 разкри, че е подготвен с част от структурите за новата си партия, с която щял да има парламентарно посланичество след изборите. Прави усещане, че той се пробва да играе на антируската струна и в изявлението си, обещано в понеделник, няколко пъти загатва, че държавното управление прави поредност от неточности по отношение на енергийните планове, като акцентира, че глобите, наложени от Съединени американски щати, били безусловно верни и навременни.
Реториката му пък от ден на ден замязва на Иван-Костовата от позиция на концепциите, като наблюдателни гербери са на мнение, че Цветанов ще се опита да притегли и тъмносини гласоподаватели в новия си политически план. "Не на калинките, "да " на експертизата ", пък било мотото, с което потегля да гради партия.
Любопитен миг е, че неговата позиция и тази на Командира, изразени в един и същи ден в ефира, във връзка с развиването на коронавирусната зараза у нас и ограниченията на властта, се покриват 100%:
Вчера някогашният министър председател съобщи, че дейностите на НОЩ са безусловно неприемливи и даде песимистична прогноза за есента и зимата, като даже "поиска " оставката на основния държавен хигиеничен контрольор доцент Ангел Кунчев. А Цветанов отсече: "Тази пандемия беше ръководена в услуга на изпълнителната власт. Мерките започнаха да се взимат напълно на политическа, а не на здравна основа ", и разкритикува говоренето на членове на НОЩ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР