Бившият Японски хотел, сега хотел Маринела, беше основното средище на

...
Бившият Японски хотел, сега хотел Маринела, беше основното средище на
Коментари Харесай

Хотел на Ветко Арабаджиев подслушван от мазето до покрива

" Бившият Японски хотел, в този момент хотел " Маринела ", беше главното средище на делегациите по време на Европредседателството. Оказа се, че хотелът е бил подслушван от мазето до покрива, освен това от небългарска работа ", това сподели проверяващият публицист Григор Лилов в студиото на " Тази заран ". По думите му това е една от аргументите за акцията против семейство Арабаджиеви.  " Може ли това да стане без знанието на притежателите? Това си е сериозна апаратура, професионална и със комплициран монтаж ", разяснява Лилов. Той не сподели от кое място има тази информация и коя е небългарската работа.

" Зад Миньо Стайков и Ветко Арабаджиев прозира дългата ръка на Държавна сигурност ", сподели още Лилов. По думите му те са от второто потомство олигарси, което е набрало мощ с всеобщите приватизации.

" Не може да се оцелее с подобен наедрял и противозаконен бизнес без политическа защита. Големите финансови групировки имат лобита във всички партии, само че постоянно има една, която е водещата, където е най-силното лоби ", разяснява Лилов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР