Бившият вратар на Барселона и турския нацинален отбор Рюстю Речбер

...
Бившият вратар на Барселона и турския нацинален отбор Рюстю Речбер
Коментари Харесай

Излекуваният Рюстю: Това беше най-трудната битка в живота ми

Бившият вратар на Барселона и турския нацинален тим Рюстю Речбер описа за възобновяване си, откакто преди дв края на март беше диагонстициран с COVID-19. Той към този момент пребори болестта, само че в един миг се намираше в тежко положение.

" Отново съм на себе си, с всеки идващ ден се усещам по-добре. Сблъсках се със сериозен проблем и организмът ми беше измършавял, само че към този момент го преодолях. Още две седмици би трябвало да съм под карантина. Борбата с ковид беше най-тежката в моя живот ", сподели Рюстю.

Легендата на Фенербахче беше изписан от болничното заведение на 6 април. Преди това неговата брачна половинка Ишил беше подложена на остра рецензия в Турция, тъй като не се подложи на карантина след пътешестване в Съединени американски щати. Именно тя е заразила Рюстю с ковид.

46-годишният някогашен вратар е рекордьор по брой изиграни мачове за Турция - 120. Той е бронзов медалист от Мондиал 2002 и Евро 2008. На клубно равнище кариерата му мина през Анталияспор, Фенербахче, Барселона и Бешикташ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР