Бившият вокалист на английската рок група Pink Floyd Роджър Уотърс

...
Бившият вокалист на английската рок група Pink Floyd Роджър Уотърс
Коментари Харесай

Роджър Уотърс от Pink Floyd обвини САЩ и НАТО, че подклаждат огъня в Украйна

Бившият вокалист на британската рок група " Pink Floyd " Роджър Уотърс упрекна американския президент Джо Байдън, че " подклажда огъня " в Украйна " и назова държавния водач " боен нарушител ".

Думите му са в отговор на въпрос от CNN за какво музикантът е присъединил Байдън в лист с " военни нарушители ", който той демонстрира по време на турнето му This Is Not A Drill в Съединени американски щати.

" Джо Байдън подклажда огъня в Украйна. Това е голямо закононарушение. Защо Съединените щати не насърчат президента на Украйна Володимир Зеленски да договаря, заобикаляйки нуждата от тази ужасяваща война? ", споделя той.

В изявлението журналистът на CNN Майкъл Смеркониш споделя на Уотърс, че той упреква неверната страна за военните старания. В отговор обаче вокалистът от " Pink Floyd " показва, че тази война е почнала през 2008 година, основно поради дейностите на НАТО, които са довели до разширението му до границата с Русия, което алиансът е заречен да не прави, споделя той.

По време на концертите си в Северна Америка, вокалистът демонстрира на огромен екран портрети на хора, които той счита за " военни нарушители ". До портрета на Джо Байдън написа: " Едва в този момент започваме ". В листата е и 45-ият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

from Roger Waters Show/Concert
— Marximilian ☭ (@Maksimiljian)
Малко след началото на съветската инвазия в Украйна Уотърс съобщи, че е " погнусен от нахлуването на Путин в Украйна ", което музикантът дефинира като " незаконна неточност " и " деяние на разбойник ". Вокалистът прикани за неотложно преустановяване на огъня в Украйна, като в това време изрази страдание, че западните страни " подклаждат огъня, като вкарват оръжия в Украйна ", вместо да се ангажират с дипломация.

Преди месеци останалите членове на " Pink Floyd " се събраха още веднъж, с цел да запишат ария в поддръжка на Украйна и обратно на Уотърс осъдиха съветската експанзия.

В изявлението музикантът разяснява и визитата на ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси в Тайван, като застава на страната на Китай и упреква журналиста на CNN, че има вяра на американската " агитация ".

" Тайван е част от Китай и това е прието от интернационалната общественост от 1948 година Ако не знаеш това, то не четеш задоволително. Отивай да четеш по въпроса ", се обръща вокалистът на " Pink Floyd " към водещия на изявлението.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР