Бившият вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов разкритикува новите

...
Бившият вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов разкритикува новите
Коментари Харесай

Каракачанов към управляващите: Стига се оправдавахте с Борисов, не се дръжте като трансджендъри

Бившият вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов разкритикува новите  управляващи, упреквайки ги, че не престават да упрекват ръководството на Борисов за актуалните рецесии в страната. По думите му пред Българска национална телевизия това се случва към този момент девет месеца.

„ Поел си отговорност! Не се дръжте като трансджендъри, дръжте се мъжки “, съобщи той.

„ Сегашните ръководещи са клекнали, дори са легнали по тематиката с Македония на западняците. Ако България се управляваше от идеологически субекти, те щяха да имат идеология, а в този момент гледат да се подмажат на външните фактори``, добави Кракачанов.

„ Вътрешна македонска революционна организация след измененията в България беше една легенда от историята. Темата с Македония беше заметена под килима, изобщо беше неразрешено да се приказва за това. За 27 години Вътрешна македонска революционна организация е действителен политически фактор, който участваше в ръководството на страната, наложи политиката на България с Македония. Днес Вътрешна македонска революционна организация не е част от учебниците по история, а действителен политически фактор. “, изясни той.

,,Един водач би трябвало да знае по кое време да даде път на идващите. Идеологията отстъпи, всеки един нов план гледаше да обслужва някаква външнополитическа обстановка. А при Вътрешна македонска революционна организация е друго – ние нямаме външни началници, нашите началници са българите. И в случай че един политически водач е влезнал в политиката, не с цел да се прави на популярен, а за една идея и концепция, той би трябвало да реши по кое време стартира да тежи и да направи път на младите “, обясни Каракачанов отдръпването си от лидерския пост във Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР