Бившият централен защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разкри, че

...
Бившият централен защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разкри, че
Коментари Харесай

Фърдинанд и Бербатов се скарали на тренировка преди финала на ШЛ

Бившият централен бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разкри, че е имал скандал с българския нападател Димитър Бербатов на подготовка преди финала на Шампионската лига през 2009 година.

Фърдинанд описа, че "червените дяволи " са упражнявали по какъв начин да се оправят с пресата на каталунците и когато той е бил приклещен до тъча е очаквал Бербатов да пристигна да му помогне и да изиска топката, само че българинът най-спокойно се разхождал на лявото крило. "Типично за Берба, беше толкоз спокоен. Аз се разкрещях и изритах топката отвън игра, бях полудял. А той ми сподели, че в такава обстановка Барселона просто биха разигравали топката, до момента в който дойдат другите играчи. Ние не сме Барселона, ние сме Манчестър Юнайтед, му отговорих ", споделя бранителят.

"Той имаше избран триумф в Манчестър Юнайтед, само че можеше да реализира повече, изключително първоначално ", добавя някогашният британски национал.

Барселона завоюва финала на Шампионската лига тази година с 2:0, като Фърдинанд игра през целия дуел, а Бербатов се появи в игра в 66-та минута. Българинът въпреки всичко стана повторен първенец на Висшата лига с "червените дяволи " и голмайстор на шампионата през 2011 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР