Бившият централен нападател на ЦСКА-София Мауридес ще се завърне на

...
Бившият централен нападател на ЦСКА-София Мауридес ще се завърне на
Коментари Харесай

Мауридес се завръща на Армията

Бившият централен нападател на ЦСКА-София Мауридес ще се завърне на " Армията ". Той обаче няма да е част от отбора, а ще изгледа един мач на отбора. Той дойде в София през вчерашния ден поради приятелката си Красимира, която го посрещна на летището. Мауридес ще се види и с голмайстора на алените Евандро, осведоми „ Тема спорт”.

Таранът ще участва на идния мач със Славия в Борисовата градина. Срещата е в събота от 17:30 часа, а Мауридес ще заеме място във ВИП ложата на стадиона.

В началото на годината ЦСКА-София го продаде на Чанчун Ятай. Отборът приключи пети в локалната Втора дивизия, а екснападателят на армейците записа слаб сезон, реализирайки единствено два гола в шампионата. През предходната зима той бе пред трансфер в Рапид Виена, само че в последния миг договорката пропадна и малко по-късно ЦСКА-София подписа контракт за него в Китай.

Таранът поддържа връзка с част от някогашните си съотборници на " Армията ", а непосредствен му е Евандро.

Вчера Мауридес първо сподели фрагменти от самолета по какъв начин минава около " Българска войска ", а по-късно и летището, където го чакаше обичаната му Красимира.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР