Бившият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас, който сега води гръцкия

...
Бившият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас, който сега води гръцкия
Коментари Харесай

Дамбраускас иска халф на Лудогорец

Бившият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас, който в този момент води гръцкия ОФИ Крит, желае един от футболистите на „ орлите “. Става дума за халфа Мануел Шоу, написа „ Мач Телеграф “. 

Както е известно, анголецът пристигна в Разград през лятото на 2021 година по експлицитното предпочитание на литовския експерт. Само няколко месеца по-късно обаче Дамбраускас бе уволнен и двамата работиха прекомерно малко време дружно.

Въпреки това треньорът харесва доста качествата на отбранителния халф и желае да го притегли в гръцкия отбор. Понастоящем ОФИ Крит заема 10-о място от 14 тима и задачата ще е оцеляване. А за задачата би трябвало качествена селекция.

Мануел Шоу записа 12 мача и 1 гол в Първа лига от началото на сезона, а в Европа взе участие в 10 срещи. В края на полусезона обаче националът на Ангола загуби титулярното си място за сметка на Педро Нареси.

Според Transfermarkt.de настоящата цена на 23-годишния халф е 1,5 млн. евро. Той е младеж на Лил, а е играл още в 1 август от родината си и португалския Боависта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР