Бившият треньор на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, който сега води

...
Бившият треньор на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, който сега води
Коментари Харесай

Валдас Дамбраускас иска да пазарува от Лудогорец

Бившият треньор на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, който в този момент води гръцкия ОФИ Крит, желае един от футболистите на " орлите ", написа " Мач Телеграф ". Става дума за халфа Мануел Шоу. Както е известно, анголецът пристигна в Разград през лятото на 2021 година по експлицитното предпочитание на литовския експерт. Само няколко месеца по-късно обаче Дамбраускас бе уволнен и двамата работиха прекомерно малко време дружно.

Въпреки това треньорът харесва доста качествата на отбранителния халф и желае да го притегли в гръцкия отбор. Понастоящем ОФИ Крит заема 10-о място от 14 тима и задачата ще е оцеляване. А за задачата би трябвало качествена селекция.

Мануел Шоу записа 12 мача и 1 гол в Първа лига от началото на сезона, а в Европа взе участие в 10 срещи. В края на полусезона обаче националът на Ангола загуби титулярното си място за сметка на Педро Нареси.

Според Transfermarkt.de настоящата цена на 23-годишния халф е 1,5 млн. евро. Той е младеж на Лил, а е играл още в " 1 август " от родината си Ангола и португалския Боависта.
 Шампионът на Румъния мечтае за нападател на Лудогорец
Шампионът на Румъния мечтае за нападател на Лудогорец

Тиссера в проектите на ЧФР Клуж
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР