Бившият треньор на Лудогорец и Левски - Георги Дерменджиев, бе

...
Бившият треньор на Лудогорец и Левски - Георги Дерменджиев, бе
Коментари Харесай

Дерменджиев: До края всеки мач ще е финал за Лудогорец

Бившият треньор на Лудогорец и Левски - Георги Дерменджиев, бе посетител предаването " Домът на футбола " по DIEMA SPORT. Специалистът, който преди време бе отпред и на националния тим, разяснява дербито мужду Левски и Лудогорец, приключило 0:0, както и битката за купата и възможностите на " лъвовете " да се класират на европейско състезание.

" И двата тима бяха доста стимулирани и се получи  зрелищна игра, което беше добре за почитателите на Левски. Чисто футболно обаче срещата нямаше кой знае какъв брой достолепия. За мен Левски не е в рецесия -  тимът още търси лицето си и имам вяра, че скоро ще го откри с игра и с резултати. Видно е, че има проблеми, само че се прави всичко допустимо тимът да се вдигне. Аз мисля, че само резултати са нужни, тъй като считам, че управлението ръководи добре клуба. Адмирации и към почитателите, които поддържат тима и стоят зад управлението. Вярвам обаче, че  ще се откри човек, който да финансира Левски. "

" Има доста насъбрани неточности през годините, които в този момент би трябвало да се оправят. Левски върви по верния път с помощта на хората, които работят в клуба. Мъри изсмуква максимума от играчите, травми обаче нарушават подготовката. Отборът не е за подценяване и малко по малко навлиза в добра форма. Сигурен съм, че скоро ще забележим същинското лице на отбора. Стоилов сплоти Левски с опит и познания. "

" Този тим на Лудогорец е доста друг от оня, който доминираше у нас. Има нов жанр на игра и по тази причина се получават тези съмнения. Но въпреки всичко изигра 16 мача в Европа, а би трябвало да се знае, че е изключителното мъчно да се съчетават интернационалните мачове с вътрешното състезание. За мен изоставането с три точки не е съдбовно, тъй като има още много мачове. От в този момент нататък обаче всеки дуел се трансформира във край за Лудогорец. Има много млади момчета с качества в тима, времето е пред тях и ще се развият. Напрежението е огромно, тъй като Лудогорец е в ролята на догонващ, а също така има играчи, които не са ставали първенци в страните, от които идват. "

" Андерлехт сега не е тим, от който Лудогорец можеше да се изплаши. Много елементарно обаче се позволиха два гола, а по-късно пристигнаха дузпите. Когато следва мач на елиминация, дузпи се упражняват. Когато познаваш характерите, качествата и душeвността на играчите, би трябвало да знаеш авансово кой ще бие. В последна сметка треньорът избира изпълнителтие и се знаят първите 5-6 души, които ще застанат зад бялата точка. Анте Шимунджа е добър треньор, който се оправя добре. Трудно е да се работи с подобен тим, в който задачите са извънредно високи. Мисля обаче, че той ще откри правилния път и за себе си, и за тима. "

" Тодор Неделев е един от последните мохикани - страхотни  качества и доста висок футболен разсъдък. Когато е на терена, е доста нясно кой къде стои и може да подаде по този начин, че да се чудиш по какъв начин го прави. Бързо обработва топката и има доста прецизен шут. Ще свърши доста добра работа на Лудогорец, само че сега не е в най-хубавото си положение. Надявам се играчите към него да му оказват помощ да си върне формата, в която всички го познаваме. "

" ЦСКА продължава да е водач и съм сигурен, че ще има конспирация до края. Прогнози обаче не желая да давам, желая да бъде забавно и в челото, и на дъното. В последния кръг мачовете бяха много оспорвани и равностойни и това демонстрира, че има конкуренция. "

" Младен Кръстаич направи генерално подмладяване в националния тим. Бяха извикани гладни момчета за футбол, които желаят да бъдат видяни и да излязат в чужбина. Желая триумф в квалификациите и ще се веселя да се класираме за европейско състезание. Трябва да действаме крачка по крачка, с цел да не се разочароваме. Който не мечтае, той не печели. Рано или късно ще има резултати, сигурен съм. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР