Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов говори пред vesti.kz за

...
Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов говори пред vesti.kz за
Коментари Харесай

Мъри Стоилов отписа Левски за титлата

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов приказва пред vesti.kz за прекосяването на Еркебулан Сейдахмет на " Герена ", както и за възможностите на " сините " да завоюват нещо през този сезон. " Сините " отпаднаха рано за Купата и се борят само за купата, само че възможностите им са илюзорни, което регистрира и експертът от Хасково.
 Павел Колев кани Мъри Стоилов на договаряния за Левски
" Мисля, че решението на Еркебулан да премине в Левски е положително. Липсваше му игрова процедура в УФА. Директорът и треньорът на Левски ми звъняха и ме питаха за него преди да го вземат. Казах им мнението си. Мисля, че знаете какво е, откакто му се доверих в националния тим, когато беше на 18 години. Има положително бъдеще.

Казах му, че времето в УФА единствено си минава и той би трябвало да вземе решение, тъй като няма да е постоянно млад. Мисля, че откри положително място за развиване. Понрави се в първия си мач като титуляр. Знам, че бе подготвен единствено на 60-70% от оптималните си благоприятни условия. Необходимо е още да работи. За страдание получи лека контузия. Надявам се, че ще се потвърди в Левски. Това ще е добра реклама и за казахстанския футбол. Главното е да е здрав. Ако е подобен, до месец-два ще е в оптимална форма.

В момента интервалът в Левски е комплициран. Смени се притежателят, прави се нов тим. Ако всичко е наред, той ще може да помогне на отбора. За него е значимо да тренира, играе и демонстрира мощен футбол. ЦСКА загуби точки от Левски и в този момент Лудогорец е безспорен любимец за купата. Левски няма шансове. Ще бъде трети. Борбата за купата ще е сред ЦСКА и Лудогорец.

Не обичам да давам препоръки. Склонен съм за даден футболист, само че единствено в случай че ме попитат. Съветите ми постоянно остават неразбрани ", съобщи Стоилов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР