Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович отново е в София,

...
Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович отново е в София,
Коментари Харесай

Бивш треньор на `сините`: Левски е любов

Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович още веднъж е в София, с цел да поддържа 26-кратните първенци. Тази вечер от 19:30 часа " сините " одобряват Ружомберок при закрити порти на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ", в мач реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа.
 В Левски си трансформираха решението, няма да има видеостена на Герена за мача с Ружомберок
Специалистът призна пред сътрудниците от " Дарик ", че е имал диалози с Петър Хубчев по отношение на опциите на дадени футболисти.

" Надявам се, че и през днешния ден ще съм на шанс на Левски. Тук съм да поддържам моя тим. Поздравявам треньорския щаб за свършената работа до момента.

Гледах първия мач против Ружомберок, а също по този начин и борбата с Дунав. Какво да кажа, доста добре беше. Не е елементарно да се вкарат четири гола като посетител в Русе.

Поддържам връзка с част от играчите на Левски. Всички са удовлетворени от сегашната обстановка. Пожелавам им триумф. Радвам се за всички момчета. Много е сложна работата с Латвия в евроквалификациите.

Групата ни е доста тежка. Всички са по-добри от нас. Сега би трябвало да вършим нов проект, с цел да вкараме по-млади футболисти в мъжкия отбор. Засега оставам там, нямам оферта от различен тим.

Рано е да се приказва дали Левски може да завоюва трофей. Пожелавам всичко най-хубаво на хората в клуба. Левски е обич. Феновете желаят победи и купи. Всеки път, когато съм наоколо, ще си поддържам тима.

" Имал съм диалози с Петър Хубчев. Говорили сме за обособени играчи и техните благоприятни условия ", сподели Стоянович.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР