Бившият треньор на Григор Димитров - Даниел Валверду, който понастоящем

...
Бившият треньор на Григор Димитров - Даниел Валверду, който понастоящем
Коментари Харесай

Бившият треньор на Гришо за бащата на Джокович: Няма как да падне по-ниско

Бившият треньор на Григор Димитров - Даниел Валверду, който понастоящем тренира Стан Вавринка, изрази възмущението си от думите на Сърджан Джокович.

Бащата на Джокович с жестоко обвиняване към Гришо. Той направи това в собствен пост в обществената мрежа Twitter, оповестява.

" Този човек не може да падне по-ниско. Моля, не му давайте естрада за изява ", споделя венецуелецът, обръщайки се към спортния публицист на британското издание Telegraph - Саймън Бригс, направил изявлението с бащата на Новак Джокович.

Please don’t give him a bigger voice than he deserves This is as low as it gets.
— Daniel Vallverdu (@danielvallverdu)

Сърджан директно съобщи, че първата ни ракета е отговорен за болестта с ковид измежду тенис елита. Причината за думите му е, че Григор не се е тествал преди началото на благотворителния шампионат. 

Бащата на Ноле е прочут в тенис средите с непрестанните си мнения по адрес на Роджър Федерер и Рафаел Надал. Той не пропуща случай, в който да изясни, че синът му е по-велик тенисист от швейцареца и испанеца. 

Към днешна дата статистиката демонстрира следното. Водач в листата с най-вече извоювани трофеи от Големия шлем е швейцарският маестро - Роджър Федерер с 20 трофеи. Втори в класацията е Рафаел Надал с 19. Новак Джокович се подрежда на трето място със завоювани 17.

В публично изказване мениджърът на Димитров заяви, че Григор е кацнал непосредствено в Белград след тримесечна цялостна изолираност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР