Бившият треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев коментира факта, че

...
Бившият треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев коментира факта, че
Коментари Харесай

Генчев: Интригите около Ботев пречат на отбора

Бившият треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев разяснява обстоятелството, че бе отхвърлен от поста си, откакто под негово управление „ канарчетата ” не съумяха да запишат нито един триумф.

Ботев няма победа на актуализирания си стадион и беше уволнен, макар че имаше поддръжка от страна на почитателите на Ботев Пловдив.

„ Може да се каже, че дейностите на управлението бяха предстоящи, защото резултатите на тима са неприятни. Все отново шест мача сме без победа, направихме и два равни. За тим като Ботев Пловдив това са извънредно незадоволителни резултати. Говорихме със спортния шеф, който ми сподели, че сега има голямо напрежение към тима и по-добре да се търси някакъв вид това напрежение да се отдели от тима, тъй като въздейства извънредно отрицателно. Разтрогнахме контракта по взаимно единодушие. Няма драми ”, показа той в предаването „ Домът на футбола ” по DIEMA SPORT.

„ Проблемите би трябвало да се решат по най-бързия метод. Тези войни и интриги, които се водят към тима не въздействат добре. Вчера доста деликатно прочетох изявлението на господин Зингаревич, което е дал и ми стана много обидно, когато сподели, че моята работа приличала на „ бойкот ”. Аз от самото начало съм работил само, с цел да може тимът да се развива. Ще ви кажа няколко обстоятелството, а вие преценете кое е било бойкот.  През предишното състезание тимът приключи на десето място и от тима си потеглиха шестима играчи. Започнахме подготовка без нито един  нов, завършихме лагера в Банско без нито един нов, изтегли се програмата за новото състезание, в което в първия кръг играем с Локомотив Пловдив, във втория с Левски, а единственият нов футболист беше Янис Карабельов. И лъжата, че аз не съм го желал, може да го питате кой му се обади на Янис. През цялото време ми се обясняваше по какъв начин нямаме потребност от нови централни бранители, по какъв начин имаме положителни такива и чак когато загубихме от Левски, тогава внезапно взеха решение, че е необходимо да вземем централен бранител и взехме Йонас Тамм, който два месеца не е упражнявал с тим. Нормално да му е нужно време, той към момента не е в оптимална спортна форма ”, сподели още Станислав Генчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР