Бившият треньор на Ботев (Пловдив) - Желко Копич постави висока

...
Бившият треньор на Ботев (Пловдив) - Желко Копич постави висока
Коментари Харесай

Бивш треньор на Ботев назова проблемите на българския футбол

Бившият треньор на Ботев (Пловдив) - Желко Копич сложи висока оценка на работата си при " канарчетата " и съобщи, че е останал с положителни мемоари от престоя си в България.

" Поех тим, който бе на последно място без извоювана точка. Оставих го на десето място от 16 отбора. Може да се каже, че откъм резултати реализирах максимума, като това се отнася и за налагането на млади играчи. Получиха опция и я използваха. Имаше хубави неща и мога да кажа, че съм удовлетворен от свършената работа. Ботев е клуб с огромни обичаи с войска от почитатели и тази композиция бе забавна за мен.

Завършването на новия им стадион ще донесе нови качества и сила в клуба. Бях прелестно сюрпризиран от Пловдив. Това е прелестен град с богата история. Хората са доста отворени и приятни ", споделя Копич в изявление за хърватския уебсайт gol.hr.

" През предходната година отпред на националния им тим застана Младен Кръстаич, който първоначално донесе позитивен подтик и мненията за отбора бяха положителни. Загубите от Черна гора и Унгария обаче още веднъж изведоха на напред във времето проблемите в българския футбол - инфраструктурата и работата с младите играчи ", обобщава Копич.
 Лъчо Балтанов с късмет да играе и за първия тим на Ботев (Пд)
Лъчо Балтанов с късмет да играе и за първия тим на Ботев (Пд)

Ще бъде в групата за мача против Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР