Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев -

...
Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев -
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Не виждам никакви наченки на положителна промяна

Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев - даде изявление пред сътрудниците от " Тема Спорт ", в което разяснява играта на отбора в контролите и по-специално за представянето на атакуващите футболисти. Славният нападател на сините показа къде би трябвало още да се укрепи тимът и съобщи, че на столичани ще им бъде мъчно напролет, в случай че не настъпи смяна в играта.

Г-н Вълчев, по какъв начин ви се видя играта на Левски след изиграните пет контроли?

- Винаги споделяме, че това е подготовка и резултатите нямат значение, само че би трябвало да се побеждава. Левски не взе и толкоз огромна численост нови - единствено двама са. За Охене е още рано да се приказва, тъй като изигра единствено един мач. Докато Лима към момента като че ли не може да се впише. Необходимо бе да се подобрят резултатите поради самочувствието на футболистите.
 Левски - Динамо (Киев), съставът на онлайн
Левски - Динамо (Киев), съставът на " сините "

Двубоят стартира в 16:00 часа

Наблюдавах множеството контроли и се виждат старите неща. Във фаза отбрана в първите инспекции тимът стоеше добре, само че сподели недостатъци в последните. Тимът пресираше надълбоко, обаче оттова нататък действаше по-бавно в граденето на офанзивите. Няма кой да измисли нещо в предни позиции, липсват головите положения. Какво ще се направи отсега нататък? Не знам. Виждат се старите недостатъци. Фабио Лима почти е със същата стойка и придвижвания като Роналдо и мисля, че може да свърши работа.

Забелязвате ли и лек декаданс във формата на Уелтън?

- Уелтън изнесе доста положителни мачове през есента и се видя, че липсва на тима, когато се контузи. По време на подготовката не можем да дадем ясна оценка. Не знаем дали се пази по време на контролите, а непрекъснато се шуми, че ще бъде продаден и така нататък Най-вероятно на това се дължи, че се пести в интервали от инспекциите, само че си остава най-острият в отбора. Друго е, че и той си знае, че е главен състезател и няма потребност да се напряга.
 Беше желан от Левски, само че мечтаеше за ЦСКА
Беше желан от Левски, само че мечтаеше за ЦСКА

Историята на Мартин Стойчев

Рикардиньо означи два гола досега. Виждате ли смяна в играта му?

- Той няма по какъв начин да се промени. Нуждае се от доста центрирания, сините да основават флангови офанзиви, с цел да може да засече някой пас. Вкара два гола, само че единият бе от дузпа. Отново се вижда, че не взе участие в играта, не е комбинативен. Появиха се информации, че и него могат да го продадат. Да го създадат, само че би трябвало да се вземе нов нападател, тъй като Бари виждаме, че към момента не е подготвен и не знаем по кое време ще може още веднъж да играе.

Николай Костов е декларирал, че желае да се притегли нов нападател. Ще съумеят ли сините да се подсилят с подобен състезател?

- Да, належащо е да се вземе първокласен централен нападател. Не знам дали управлението ще успее да притегли подобен, тъй като футболистите на тези позиции са доста скъпи. Ако се търсят без пари или по-евтини, ще е доста мъчно. От седем-осем ще уцелиш един. По този метод играеш на тото. Примерно, подобен нападател може да се показва на равнище в трета дивизия в Бразилия, само че на " Герена " да не му потръгнат нещата. Все отново Левски е гранд и условията са високи.

Как ще коментирате решението на Николай Костов да не приказва след контролите?

- За мен това е погрешно. Защо да не излезеш и да коментираш мача? Да, не може всичко с елементи да посочиш, само че като цяло да споделиш по какъв начин е играл тимът, да отличиш някой футболист. Не знам за какво е взел това решение. Има право да не приказва след мач, само че може най-малко помощника си да изпрати. Феновете чакат незабавно след дуела треньорът да даде някаква оценка и да каже по какъв начин се развива тимът и то изключително по време на подготвителния интервал.
 Голяма обич! Фенове на Левски дерат гърла за турския Гьоз-Гьоз
Голяма обич! Фенове на Левски дерат гърла за турския Гьоз-Гьоз

В чест на Мъри

Какво очаквате от Левски напролет?

- За момента не виждам никакви първи проблясъци на позитивна смяна. Отново сините ще се нуждаят от шанс и футболистите да са на максимума си. Дано да ме опровергаят, само че не считам, че Левски може да влезе в тройката. Трудно ще е, само че би трябвало да се направи всичко по силите да взе участие в Европа, тъй като ще е проваляне да се играе единствено в шампионата, макар положението на тима и клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР