Бившият световен шампион в тежка категория Виталий Кличко призна, че

...
Бившият световен шампион в тежка категория Виталий Кличко призна, че
Коментари Харесай

Виталий Кличко: Исках да откъсна главата на Антъни Джошуа

Бившият международен първенец в тежка категория Виталий Кличко призна, че след провалянето на по-малкия си брат от британеца Антъни Джошуа, той е изпитвал мощно предпочитание да се върне на кръга, с цел да се реваншира за провалянето на Владимир. Въпреки това, както самият Виталий споделя, сегашните му лъжност като кмет на град Киев не му разрешава да се върне в спорта, макар че физическото му положение е на уместно равнище.
 Джошуа е новият боксов крал в тежка категория @@@

„ Наскоро Бърнард Хопкинс приключи спортната си кариера, а последният му дуел бе на съвсем 51 годишна възраст. Преди 20 години, 51 щеше да е дълбока напреднала възраст, само че през днешния ден спортистите повдигат възрастовата граница, покачват я, намират са в отлична форма, с помощта на вярното хранене и новите технологии остават първенци дълго време ”, съобщи Виталий Кличко.

„ Имах огромно предпочитание да изляза на кръга след последния дуел, обвързван с името на Кличко и за който, несъмнено, имаше доста приказки – срещата сред Владимир и Антъни Джошуа. Изпитвах предпочитание да откъсна главата на Джошуа”, добави кметът на Киев.
 Джошуа е новият боксов крал в тежка категория @@@

„ Всъщност, в кариерата на братя Кличко имаше няколко сходни момента – преди изгубих от Крис Бърд – бях контузен, само че Владимир в идващия дуел се срещна с Бърд и се реваншира за мен, нокаутира го. Тогава Владимир загуби от Кори Сандърс, по-късно по-големият му брат излезе, нокаутира го и му отмъсти. Сега нямах такава опция, макар че желанието ми беше огромно. Имах предпочитание, само че уговорките към този момент не ми го разрешават. Вярно е, че физическото положение ми го разрешава – би трябвало да сте в добра форма на тази позиция (смее се) “, приключи по-големият от братя Кличко.
 Джошуа е новият боксов крал в тежка категория @@@

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР