Бившият световен шампион по плуване Филипо Манини помогна на турист,

...
Бившият световен шампион по плуване Филипо Манини помогна на турист,
Коментари Харесай

Световен шампион по плуване спаси турист

Бившият международен първенец по плуване Филипо Манини оказа помощ на екскурзиант, отвеян във вътрешността в морето край Сардиния, заяви Асошиейтед прес.
 
Мъжът влезнал в морето с надуваем лебед, само че вятърът го отнесъл във вътрешността. Приятелите му предизвестили спасителите, само че покрай индивида в неволя се оказал доста умел плувец. За Манини, който завоюва бронзов орден на Олимпийските игри в Атина през 2004 година, не било проблем да доближи бързо до мъжа.
 
" Плуващият имаше проблеми. В един миг той се изплаши, не можеше да се движи и нагълта вода. Когато стигнах до него, не можеше даже да приказва ", описа Манини пред в. " Газета дело спорт ". Манини държал мъжа над водата, до момента в който не дошъл спасителят. " Направих каквото трябваше. Плувах допустимо най-бързо, с цел да го спася. Важното е плуващият да е в сигурност ", сподели Манини.
 
Манини, плувал наоколо с приятелката си италианската манекенка Джорджия Палмас . Манини се отдръпна от плуването през 2018 година, откакто беше осъден за четири години за допинг. Той е повторен международен първенец на 100 м свободен жанр - от 2005 година и 2007 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР