Бившият световен шампион по бокс в “тежка категория на четири

...
Бившият световен шампион по бокс в “тежка категория на четири
Коментари Харесай

Обвиниха Анди Руис в домашно насилие

Бившият международен първенец по бокс в “тежка ” категория на четири разнообразни боксови федерации (WBA, IBF, WBO, IBO) Анди Руис е упрекнат в полово, физическо и психическо принуждение от негова някогашна другарка, Джулия Лемус, оповестява американската медия TMZ. Бившата половинка на боксьора твърди още, че Руис е злоупотребявал с опиати и алкохол.

“Той ме хващаше и дърпаше накъдето си изиска, а също така ме удряше по ръцете и краката. Казваше, че е на смешка, само че ми оставяше синини ” , се написа в документ към полицията на Сан Диего, който Лемус е подала на 6-и април. Лемус е поискала и ограничаваща заповед за Руис, която е била почетена. След одобряването на молбата Руис не може да се доближава на по-близо от 90 метра до някогашната му другарка. Местният съд е забранил на нокаутьора от Мексико и да носи оръжие.

Лемус прибавя още, че Руис е насочвал огнестрелни оръжия към нея и е употребявал полово принуждение в най-малко шест разнообразни случая. Съдът е отредил още, че попечителството върху децата на Руис и Лемус ще бъде за майката до първото им чуване в зала в понеделник, 1-и май.

Руис отхвърля изказванията на Лемус да са правилни в ответен иск, който е подал три дни по-късно. Той твърди, че Лемус е била тази, която е употребила принуждение във връзката им. Бившият първенец показва случай от 2020-а година, когато той е бил намушкан в гърба с нож от Лемус, а TMZ споделят и фотография на боксьора с оцапан с кръв тил. Той прибавя, че в никакъв случай не е отговарял на нападенията на Джулия. Руис упреква някогашната си половинка и в кражба на негови бижута на стойност над 250 000 щатски $.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР