Бившият световен номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал смята,

...
Бившият световен номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал смята,
Коментари Харесай

Надал: Винаги приемам победите и загубите по нормален начин

Бившият международен номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал счита, че е сложил прекомерно високи стандарти и очкавания през годините. Матадора има вяра, че неналичието на трофеи през тази година и няколкото изгубени финала в последните няколко месеца, са по-скоро естествени неща в този спорт.
 Надал: Има загуби, които могат да ми оказват помощ и тази от Тийм е една от тях
" Тенисът е игра на победи и загуби. Спечелих доста мачове през годините на тази настилка. Сега това не е по този начин. Много съм близо, само че по този начин и не съумявам.

Просто би трябвало да приемеш протичащото се и да отчетеш, че това е нещо обикновено. Но, приемайки случилото се, не значи че няма да се постарая да го трансформира. През целия си живот съм гледал на успехите по естествен метод и третирам загубите по същия.



Това, което виждаме сега, е по-скоро естествено, в сравнение с това, което се случваше в последните 14 години. Мисля, че пред мен има още време в тениса. Ще мога да печеля тези шампионати и за в бъдеще, в случай че не съумея тази година.

Важно е да бъда здрав, с цел да се изявявам на високо равнище. Иска ми се да приема загубата по натурален метод и ще забележим какво ще се случи. Няма да върша драми и да обмислям прекалено много нещата ", сподели Надал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР