Бившият световен номер 1 и носител на 3 титли от

...
Бившият световен номер 1 и носител на 3 титли от
Коментари Харесай

Мъри се извини, че пропуска Купа Дейвис

Бившият международен номер 1 и притежател на 3 трофеи от “Големия шлем” Анди Мъри се извини на почитателите за отхвърли си да играе в последния домашен конфликт на Англия в тенис шампионата за “Купа Дейвис”.

Обединеният тим на британците ще се изправи против Узбекистан без двете си най-големи звезди Мъри и Кайл Едмънд по-късно през месеца, защото и двамата имат разнообразни физически компликации. Както е известно, Мъри към момента е в равномерен преход на завръщане в игра, като отпадна във втори кръг на US Open, а Едмънд изхвърча още в първи, страдайки от тонзилит.

A post shared by Andy Murray (@andymurray) on Sep 3, 2018 at 8:18pm PDT

Така или другояче дуелът Англия - Узбекистан няма да има никакво значение, тъй като от идната година форматът ще се промени с 18 участващи тима и сега няма да има заплаха от изпадащи тимове.

Мъри написа в “Инстаграм”, че съжалява, че би трябвало да вземе “емоционално натоварващото” решение, като употребява случая да благодари на почитателите за поддръжката през годините, при положение, че не получи повече късмет да играе за Англия в неофициалното международно отборно състезание. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР