Бившият стопер, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев

...
Бившият стопер, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА има голям шанс за титлата

Бившият стопер, селекционер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев разяснява настоящи тематики от българския футбол. Майкъла има вяра, че тимът на Саша Илич има сериозен късмет да завоюва шампионската купа и да постави завършек на серията на Лудогорец. Бизнесменът добави, че въпросът с новия стадион в Борисовата градина също е доста значим и се надява градежът да стартира през 2023 година.

" За купата няма да имаме проблем против Черно море. Мачът е в София, няма какво да се разяснява. Важно е в шампионата какво ще се получи. Купичката не е от значително значение, въпреки че въпреки всичко е някакъв трофей - в ЦСКА и Левски се преследват всички титли, обикновено е. Купичката по-скоро е за пред почитателите, да се покаже, че въпреки всичко нещо си спечелил, да оправдаеш сезона, ние към този момент 14 години не сме били първенци. Все нещо не ни се получава. Надявам се 2023 година да донесе на ЦСКА купата и започване на градежа на нов стадион.

Само малко ме тормози традицията - Лудогорец постоянно играе по-слабо през есента, а напролет печели купата. ЦСКА не играе неприятно, играем здрави мачове, печелим, това е значимото. Никой след време не помни по какъв начин си играл и какво е било, помнят се успехите. Бил ли си, бил си. Отпаднал ли си, изнемощял си. Много значима роля има Саша Илич! Той има положителни качества, умее да изсмуква всичко от футболистите. Без добър треньор, не става. Давам 80% късмет на ЦСКА да завоюва купата. И стадионът би трябвало да се стартира най-сетне! Весела Лечева е подготвена да помогне с каквото би трябвало, никой не пречи. Адвокатът на ЦСКА, образован човек, приказва хубави работи, нека всичко се получи. Само пари би трябвало да се извадят, другото е елементарно. Нямаш ли парите, става като в Левски - 10 години без козирка. Тя в този момент би коствала три пъти повече, в сравнение с, в случай че я бяха поставили, когато трябваше.

Левски е на доста точки обратно, отпадна за купата, ще играят за здраве напролет. Е, може би ще заловен трето-четвърто място в крайното класиране, евротурнирите вероятно. Това е. И да бият ЦСКА - това им е триумфът на тях. Бият ли ЦСКА, сезонът не е толкоз неприятен. Мъри, в полза на истината, добре работи, за купата надиграха първото полувреме Лудогорец, само че нещо не им се получава. За тях е значимо и от кое място ще пристигна непоклатимост за клуба - всяка седмица се приказва за нов спонсор, диалози, договаряния, и най-после нищо. Поне към този момент няма нищо.

Решаващите мачове на ЦСКА напролет ще са против Лудогорец и Левски. ЦСКА 1948 съгласно мен направи неточност с Любо Пенев. Той е добър експерт, тимът му играеше добре. Интересно за какво си потегля Любо, откакто ЦСКА 1948 вървеше добре, в клуба всичко е изрядно, заплаща се в точния момент, което е най-важното. Така е и в ЦСКА - и Найденови, и Ганчев, си заплащат до стотинка, каквото са поели като ангажимент пред чиновниците. Така би трябвало да бъде. Любо не знам за какво се махна, има нещо, което не се споделя. С нещо не е бил склонен може би. Но си мисля, че раздялата с него ще повлияе отрицателно на ЦСКА 1948 - ще се свлекат малко обратно в класирането.
За международен първенец ще кажа Франция. Това, несъмнено, е прогноза. Аржентина също играе мощно. Преди няколко дни споделих, че Англия ще продължи напред, само че Хари Кейн пропусна дузпата. Това е груба неточност на треньора - Кейн е съотборник с Лорис на клубно равнище, познават се, вкара първата дузпа, добре, само че наложително трябваше да дадат на различен да извърши втората дузпа за Англия. Грешка на британския треньор, изрично ", сподели пред Спортал Георги Илиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР