Бившият стопанин на Белия дом коментира още, че вълната от

...
Бившият стопанин на Белия дом коментира още, че вълната от
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че би реагирал по същия начин като Израел след напад...

Бившият собственик на Белия дом разяснява още, че вълната от убийства на Хамас в южната част на Израел е " едно от най-тъжните неща, които в миналото съм виждал ".

 

" При това състояние би трябвало да завършите войната си. Трябва да я довършите, би трябвало да я завършите ", акцентира той.

Бившият американски водач направи мненията в изявление за израелския вестник " Израел Хайом ", оповестено през днешния ден.

 

Тръмп също беше запитан и по какъв начин би реагирал, в случай че неговото семейство беше станало жертва на безчинствата на Хамас.

" Бих споделил, че щях да работя по същия метод като вас. Би трябвало да си вманиачен да не го направиш. Само един вманиачен не би постъпил по този начин. Това беше извънредно нахлуване ", счита той. " Много ме тормози, когато виждам хора, които към този момент не приказват за 7 октомври, а приказват за това какъв брой нападателен е Израел. "

 

В резултат на офанзивата на Хамас починаха 1200 души и съгласно израелските данни повече от 250 души са взети за заложници.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР