Бившият столичен зам.-кмет на София Евгени Крусев бе обвинен за

...
Бившият столичен зам.-кмет на София Евгени Крусев бе обвинен за
Коментари Харесай

Евгени Крусев с обвинение и мярка подписка

Бившият столичен зам.-кмет на София Евгени Крусев бе упрекнат за закононарушение по работа. Това стана ясно, откакто преди минути той излезе от Националната следствена работа.
Според прокуратурата Крусев би трябвало да дава отговор за това, че е нарушил служебните си отговорности, като е трансформирал изискванията на публичната поръчка за ремонт на столичната улица "Граф Игнатиев ".
"В постановлението не се твърди да са настъпили каквито и да е нездравословни последствия, а че са могли да настъпят ", съобщи юристът на Крусев Менко Менков. Според него занапред експерт ще открива какви са вредите: "Самият закон не изисква в действителност да са настъпили вреди, само че занапред ще разберем по какъв начин съгласно прокуратурата е станало това ", изясни Менков.
Крусев съобщи, че не се тормози от обвиняването. Според него смяната на виброизолационната настилка на "Граф Игнатиев " е станала след глоба на експертен съвет от 29 души: "Не може да се каже, че ремонтът е хубав или противен, той още не е завършил ", сподели Крусев.
Следовател му е наложил мярка за неотклонение "подписка ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР