Бившият старши треньор на Левски - Станимир Стоилов - говори

...
Бившият старши треньор на Левски - Станимир Стоилов - говори
Коментари Харесай

Мъри Стоилов за сегашното ръководство на Левски: Приключих с тях!

Бившият старши треньор на Левски - Станимир Стоилов - приказва за връзките си с Наско Сираков и Даниел Боримиров, Иво Ивков и Николай Костов. Ето какво сподели по тематиката Мъри в изявление за " Мач Телеграф ".

Чували ли сте се с някого всред Наско Сираков и Даниел Боримиров?

- Не. Няма мотиви да се чуваме, нито имаме общи пътища.

А с Иво Ивков?

- С него се чуваме понякога, само че много по-рядко, в сравнение с преди. Аз съм си ангажиран, той си има неговия бизнес. Преди да стартираме да работим дружно, не знам дали дори и кафе сме пили. С него работехме добре, имахме единодушие и успяхме да създадем някаква симбиоза между тях. И двамата сме сложни за работа и връзка, само че се борехме за положителното на Левски.

Николай Костов обаждал ли ви се е, откакто пое Левски?

- Да, Ники ми се обади, с цел да ми каже, че ще поеме тима. Според мен той има задоволително опит, с цел да не му трябват някакви препоръки. С него се познаваме от много години, само че не си приказваме постоянно. Не съм от хората, които да звънят и да досаждат, с цел да знаят какво става. След като напусна някой клуб, не се слушам съвсем с никого. Чувам се с няколко индивида от Левски, с които имам другарски връзки от по 30 години, само че нищо повече. Никога не ме е интересувало какво става и какво се случва. Всичко останало са брътвежи на заболели хора. Най-малко пък може да ме интересува нещо, с което да желая неприятно за Левски.

Бихте ли се върнал в Левски със настоящето управление - Наско Сираков, Даниел Боримиров и същия спонсор, в случай че седнете и се разберете за нещата, с които не сте бил склонен?

- Когато поставях изискванията, никой не ме чуваше. Оттук нататък обаче няма да слагам условия, завърших с тях. Мога да съм почитател, може да съм на трибуните, мисля за Левски, почитател съм на Левски, почитам Левски. За повторно сътворявам тим, който е неповторим и повторно никой не искаше да станем първенец тази година. Те желаеха да ни няма. Както се споделя: " Оправяйте се! ".
 Левски най-сетне ще има някаква заостреност в офанзива
Левски най-сетне ще има някаква заостреност в офанзива

Фабио Лима се завръща в игра за отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР