Бившият старши-треньор на италианския Ювентус Марчело Липи си спомни с

...
Бившият старши-треньор на италианския Ювентус Марчело Липи си спомни с
Коментари Харесай

Марчело Липи в спор с Миятович за гола на Реал преди 22 години

Бившият старши-треньор на италианския Ювентус Марчело Липи си спомни с огромна горест за финала на Шампионската лига сред водения от него тим и Реал (Мадрид) през 1998 година. Тогава Юве отстъпи с 0:1, а почитателите на отбора и до през днешния ден настояват, че голът на Предраг Миятович е бил маркиран от засада.

" Разбира се, че имаше засада. Миналото си е минало, само че тази обстановка породи доста разногласия и мнения. Казвам го, с цел да напомня какво се случи, а не с цел да сътворявам несъгласия ", показа Липи.
 Снимка 480474
Източник:

Самият Миятович обаче е на напълно друго мнение. Сърбинът също се върна към основния миг от дуела в Амстердам.

" Загубилите имат право да се ядосват. Но аз съм сигурен, че голът ми беше постоянен. Всеки път дублирам, че убедеността ми се дължи на реакцията на футболистите на Ювентус. Много пъти съм играл против италианци и знам по какъв начин стачкуват за всичко, даже когато нямат никакви учредения. В този мач нито един състезател на Юве не подвигна ръка за засада ", разяснява Миятович.

" В интерес на истината няма ъгъл, който да потвърди на 100% дали е имало засада или не, само че аз съм уверен, че бях в чиста позиция. Никой не възнегодува тогава, това е показателно ", добави сърбинът.
 Всички футболисти на Ювентус са дали негативни проби за ковид
Всички футболисти на Ювентус са дали негативни проби за ковид

Това ще разреши на отбора да стартира да тренира в по-големи групи в околните дни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР