Бившият старши треньор на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар даде интервю

...
Бившият старши треньор на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар даде интервю
Коментари Харесай

Балтазар тръби в Португалия: Нямаше смисъл да продължавам с Ботев

Бившият старши треньор на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар даде изявление за авторитетното в родината си Португалия издание A Bola, в което обясни за какво е напуснал " града под тепетата ". Въпреки напрежението през последните седмици, в които бе отпред на " канарчетата ", той не спести да каже, че е имало и положителни моменти в престоя му при пловдивчани.
 Футболист на Ботев (Враца) стана национал на ЦАР
Футболист на Ботев (Враца) стана национал на ЦАР

Ще играе паралелно с Амос Юга

" Беше положително прекарване. Постигнах задачите си, класирайки се за плейофите на Лигата на конференциите, само че обстановката ставаше нестабилна, беше по-добре и за двете страни. Сега след четири години в чужбина бих желал да се върна в Португалия, дано забележим какво е бъдещето пред нас по-късно положително прекарване ", сподели Балтазар.

Португалският експерт посочи, че едно от нещата, които са наклонили везните в интерес на решението му да напусне Пловдив са били кадровите проблеми, които е почнал да изпитва тимът му още в първите дни откакто е дошъл " под тепетата ".

" Малко след подписването на контракта ми през януари, без спомагателни подсилвания на състава шестима от игразите в тима напуснаха, петима от тях титуляри, в това число капитанът. Дадохме всичко от себе си, постигнахме задачите си, завършихме сезона на десето място, само че беше по-добре и за двете страни да си потегли ", добави Балтазар.

Накрая някогашният треньор на Ботев (Пловдив) приключи с неприятната констатация, че на края на престоя си към този момент не е намирал аргументите да стои отпред на тима.

" Нямаше смисъл да не преставам, обичам футбола и тренировките са въздухът, който вдишвам. Сега очаквам телефонът да звънне и за предложения ", сподели още Балтазар.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР