Бившият спортен директор на Дунав и Левски Ивайло Петков, който

...
Бившият спортен директор на Дунав и Левски Ивайло Петков, който
Коментари Харесай

Ивайло Петков мълчи за руския собственик

Бившият състезателен шеф на Дунав и Левски Ивайло Петков, който е индивидът на съветския милиардер Антон Зингаревич у нас, резервира безмълвие към договорката за Ботев (Пловдив).

" Не мога да разясня тематиката. Абсолютно нищо не мога да кажа на този стадий. Засега няма нищо. Стоя си у дома и почивам ", бе сбитият коментар на Петков пред " Тема Спорт ".
Според осведомени той е индивидът, осъществил контакта сред Зингаревич и " канарчетата ". Именно Петков ще е един от мощните хора в новата администрация на клуба. На 6 януари Сдружение ПФК Ботев има свое заседание, а два дни по-късно е Общото заседание на клуба, на което би трябвало да се официализира влизането на Зингаревич. Той би трябвало да вземе 60% от акциите, които сега са в Сдружението, което към днешна дата е мажоритарният притежател на клуба.
Около коледните празници станаха ясни настояванията, при които съветският предприемач би поел Ботев. Тогава за миг договарянията стопираха и краткотрайно Зингаревич се бе отказал. После всичко бе обновено, а той и сдружението излязоха с обща декларация за конфиденциалност и че до момента в който няма нищо черно на бяло, мнения няма да се вършат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР