Бившият шотландски футболен национал Франк Макавени посъветва Илия Груев-младши да

...
Бившият шотландски футболен национал Франк Макавени посъветва Илия Груев-младши да
Коментари Харесай

Бивш шотландски национал съветва Груев да говори с мениджъра си

Бившият шотландски футболен национал Франк Макавени посъветва Илия Груев-младши да приказва с мениджъра на Лийдс Юнайтед - Даниел Фарке, за бъдещето си в клуба.

23-годишният Груев мина в британския втородивизионен тим в края на летния трансферен прозорец от немския Вердер Бремен, само че получава прекомерно малко шансове за изява, като е записал едвам три участия като запаса за йоркшърци в последните секунди в общо шест срещи на отбора до момента от началото на септември.

" Първото нещо, което правиш в сходна обстановка, е да отидеш при мениджъра и да го попиташ какво тъкмо би трябвало да направиш, с цел да попаднеш в състава. Мениджърът ще ти каже дали би трябвало да подобриш физическото си положение, или нещо друго. Ако той ти съобщи, че не влизаш в проектите му, най-малко ще го знаеш. Да отидеш някъде, да получиш три игрови минути и да искаш да останеш, не считам, че е обикновено, най-малко не за мен. Аз персонално не бих го приел ", съобщи за Football Insider 63-годишният Макавени, който изкарва най-голяма част от кариерата си на клубно равнище в шотландския гранд Селтик и в британския Уест Хям Юнайтед.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР