Бившият шеф на Областната дирекция на МВР в Кърджали Венцислав

...
Бившият шеф на Областната дирекция на МВР в Кърджали Венцислав
Коментари Харесай

Бойко Рашков назначава нов зам.-шеф в ГДНП

Бившият началник на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кърджали Венцислав Момчилов, ще бъде новият зам.-директор на Главна дирекция „ Национална полиция “.

След като бе освободен от поста, ръководеше група в жандармерията.

Момчилов бе назначен да управлява Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кърджали през февруари 2015 година.

Венцислав Момчилов е роден през 1973 година в Кърджали. Той е бакалавър по педагогика от ПУ „ Паисий Хилендарски “ и магистър по право от Великотърновския университет. В системата на Министерство на вътрешните работи е постъпил през 1994 година, като е минал през всички равнища на служебната подчиненост.

През 2004 година оглавява полицейския сектор в Черноочене. През 2010 година е назначен за шеф на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОД на Министерство на вътрешните работи. От месец ноември 2012 година става шеф на най-голямото полицейско ръководство в региона в Кърджали.

Венци Момчилов управлява дирекцията до юли 2019 година, когато бе заменен от пловдивчанина Атанас Илков, написа 24rodopi.com, като се базира на два самостоятелни източника.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР